Details, Fiction and ماشین برقی

ماشین های برقی در طبقه بندی های جداگانه از خودرو های هیبریدی و پلاگین هیبریدی قرار دارند ، زیرا این وسیله های حمل و نقل دارای بخش درون‌ سوز بنزینی یا دیزلی هستند.

از طرفی خودروی تمام الکتریکی درجا هیچ مصرفی نداره و تو ترافیک یا راه بندان شمال که احتراقی ها بنزین تموم میکنن ، این هیچ مصرفی نداره،فقط در حین حرکت مصرف داره که تو سراشیبی و مواقع ترمز بازیافت انرژی داره و دوباره شارژ میشه

خودرو برقی مینور محصول شرکت خودروسازان جنوب را که در دو مدل هاردتاپ و سافت‌تاپ تولید می‌شد، باید یکی از نخستین خودروهای الکتریکی داخلی دانست. بهره‌گیری سازنده از ورق فلزی نازک و سپرهای پلاستیکی، وزن خودرو را کاهش می‌داد، در مقابل ایمنی آن را نیز با اما و اگرهایی مواجه کرده بود.

هر چند برقی‌ شدن خودروها مخالفان زیادی دارد، اما چنانچه برق مورد نیاز از منابع تجدیدپذیر تامین شود و میزان وابستگی باتری به عناصر کمیاب کاهش یابد، ماشین الکتریکی می‌تواند نقشی فوق‌العاده پررنگ در بهبود کیفیت زندگی بشر و حفظ محیط زیست ایفا کند.

یه دنیای دیگه ای داره این ماشین،امیدوارم هرکسی که دلش میخواد بتونه یکی بگیره و به سلامتی و شادی ازش استفاده کنه

وزیر ورزش: جدایی از پرسپولیس حق بیرانوند بود/ از اتفاقات بازی پرسپولیس و تراکتور متاسفم

حتما باید سقف خورشیدی و طراحی مثل اسباب بازی نباشد. دو check here یا ۴ سرنشین اش مهم نیست. و بخاطر افت ۱۰ درصدی باتری ها باید جایی در دسترس و قابل تعویض باشند

در خصوص جاافتادن خودرو های برقی در ایران باید به دو نکته توجه کامل شود:

خودروهای برقی به جای سوخت فسیلی از برق برای تامین انرژی موتور استفاده می‌کنند. این خودروها دارای یک باتری قابل شارژ هستند که انرژی برق در آن ذخیره می‌شود.

این خودرو اگرچه نام ساینا را یدک می‌کشد، اما یک ماشین هاچبک است و در اصل ترکیبی از ساینا و کوییک به حساب می‌آید.

دنا پلاس دو نیرو یا دنا پلاس هیبرید در سال ۱۳۹۸ معرفی شد. این خودرو یک مدل هیبریدی شارژی است که قابلیت استفاده از دو منبع انرژی بنزین و برق را دارد.

امیدوارم روزی خودروهای برقی خیابونای ایران رو صیقل بده و از دود بنزین خلاص بشیم.

شارژر یک خودروی تمام برقی، انرژی الکتریکی را از شبکه به باتری خودرو منتقل می‌کند. شارژر ممکن است در خانه، ایستگاه‌های عمومی یا در محل کار نصب شود. شارژرهای خانگی و محل کار معمولا با ولتاژ پایین‌تری کار می‌کنند و زمان بیشتری برای شارژ کامل باتری نیاز دارند.

اما به دلایل مختلف، از جمله تحریم‌های اقتصادی و کمبود قطعات، سایپا نتوانست آن را وارد فاز تولید انبوه کند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *